yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni bapsı şu demek oluyor ki (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi nokta verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda oldukça duyar davranışları sergilemektedir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamak üzere kullanılan özel düşüncemlı kapılardır.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bapnın bediiyat kuruluşsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişmiş olur.

Her saat muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya veya farklı bir mâni bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal edip, montaj Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve onarma süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sahih itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kanat mimarisında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Bina karıni yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve emniyetli bir şekilde boşaltma edilmelerini sağlamlar ve evgin durumlarda yangın eminğini artırır.

Yangın merdivenleri, öteki katlardan ayrılan yangın baplarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page