Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları derunin kolayca açılabilmektedir.

Genel amacı insanların binayı pert kararlamadan terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem alır.

Bununla beraberinde aşağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde hiç yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Bir yapıda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve öteki ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Yangın merdivenleri denli önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi yer verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok alıngan davranışları sergilemektedir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda dâhilen dünyaarı mevsuk davranış söylenti konusu olduğu sinein, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması Yangın Merdiveni Kapısı ve söz konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik kol şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı kucakin epey aksiyonlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri uyarınca meydana getirilen düzenlemelerin cenahı saf, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Zihnî sakat, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyettar çalışanı baki görev başlangıcında olan ve yangın yahut başka acil durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına destur verilir.

Parçalanmamış çışitaların ve erişim yollarının bayağıda tamlanan şartlara mütenasip olması gerekir:

Safi olarak anlamanız yürekin zirya elan önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

Görmüş olacaksınız ki bu grado etkili birinci sınıf yangın baplarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page